آنژیوگرافی
آنژیو گرافی روشی تشخیصی است که از طریق شریان کشاله ران(فمور) یا شریان مچ دست(رادیال) انجام می شود . ولی به طور معمول استفاده از شریان مچ دست رواج بیشتری دارد . با استفاده از این روش مواری چون :
1. عمق ترومبوز وریدی
2. بیماری های عروق کرونر
3. بیماری نارسایی وریدی
4. عروق محیطی
قابل تشخیص است .همچنین به کمک این روش ، تعداد عروق مسدود و محل و میزان انسداد این عروق ، بازدید از حفره های قلب و در کل تشخیص مشکلات قلبی میسر می شود.
زمانی که برای بیمار به جهت تشخیص مشکلات قلبی عروقی آنژیوگرافی تجویز می شود و با انجام این روش تشخیصی ، انسدادی در رگ دیده می شود در همان زمان می توان وارد فاز درمانی شد و اقدام به آنژوپلاستی نمود.
آنژیوپلاستی روشی است که با آن می توان رگ های مسدود را باز نمود . در این روش رگ به وسیله بالن باز نگه داشته می شود تا گرفتگی برطرف شود . اگر با این روش مشکل رفع نشود و پزشک تشخیص دهد با روشی بجز جراحی نیز برطرف نخواهد شد بیمار با تجویز پزشک تحت جراحی قلب باز قرار خواهد گرفت .
گاهی نیز در هنگام بالن زدن ممکن است رگ تحت درمان ، دچار پارگی شود که در این مواقع نیز بیمار به طور اورژانسی ، جراحی قلب باز می شود .
در غیر این صورت و با باز شدن رگ به صلاح دید پزشک در برخی موارد ، برای کاهش ریکس گرفتگی مجدد ، ممکن است قطعه ای فنر مانند به نام استنت در رگ قرار داده شود . معمولا پس از انجام این عمل ، نیاز به استراحت طولانی مدت نیست و بیمار پس از مدت کوتاهی ترخیص شده و با کمی مراقبت به زندگی عادی خود باز می گردد .
آدرس مطب : تهران ، فلکه دوم صادقیه ، خیابان آیت الله کاشانی ، جنب پارک یاران ، ساختمان باران ، پلاک 222
تلفن : 46100250 - 021
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .